Konstutställning 2-4 Sep Aneby

Välkommen till Konstutställning

Nu är det dags för första Konstutställningen i min Atelje SOL-Liljan på Österlånggatan 70 i Aneby.

Jag har tidigare haft utställningar på olika ställen i mellanSverige, men har inte testat min lokal på detta så det ska bli både kul och spännande.

Under fredag, lördag och söndag kommer jag ha öppet för att visa tavlor, intuitivt målade med kraft av färger och texter av mig, som har inspirerats och utvecklats bl.a. genom Vedic Arts principer från den Nya Konstskolan, som grundades av Curt Källman 1988.  Genom mina tavlor och texter önskar jag förmedla glädje och inspiration, till att leka med färger, prova något nytt, ge tid till Nuet, inre reflektion och det naturliga i livet.  Tavlorna är målade i akryl eller med Daniels Smiths prima Tek mineralfärger, som är fantastiska och som även ger ett rent meditativt målande. Några tavlor är även målade med strykjärn och bivax = Encaustic Art

Jag jobbar även som Färginspiratör och Hälso-/Beröringsterapeut så det blir också en form av healing-tavlor, eftersom färgerna är som en färgmedicin och därmed ger extra kraft i tavlan, tillika med former, symboler och ord som också påverkar och är en kraftkälla för kropp och själ. Till nästan varje tavla får jag till mig en text med ett positivt uttryck.

Låter detta intressant så tag med släkt och vänner på en titt. Jag håller tummarna för bra väder så jag även kan nyttja trädgården som utställningsplats. Skulle någon vilja besöka eller återkomma till min utställning, en annan dag i nästa veckan, (dock ej måndag-tisdag), så går det bra att höra av sig.

Hjärtligt Välkomna!
Kram Christina Ekbladh

Kan redan nu även tipsa om höstens föreläsare; då jag har förmånen att gästas av konstnären Sören Brynielsson som kommer sönd. 16/10 och berättar om sin livsresa m.m.
Läs mer..

Please follow and like us: