Julmarknad i Boastugan 19-Nov

Julmarknad20161119

Nina Wixengård i Boastugan har bjudit in till Julmarknad i sin Boastuga utanför Anneberg, där jag och fler med mig har blivit inbjudna att medverka.
Nu vill jag utifrån min hemsida hälsa alla 💚 -ligt Välkomna till denna Julmarknad: Lördag den 19/11 kl. 11-15
På min utställning i september var det åtgång på mina tavlor i Encaustic Art, men nu har jag gjort nya samt en ny variant och dessa kommer att finnas till försäljning på lördag liksom mina kort och affischer. Är någon intresserad av att köpa lite större Julklappar/tavlor så hälsar jag välkommen att besöka mig i min Ateljé SOL-Liljan.
Nu ska det bli roligt att tillsammans med Nina och övriga medverkande skapa Julmarknads stämning i Vässleda, vilket jag känner kan komma bli en riktig härlig och mysig dag, där värme och omtanke strålar i Hjärtlig glädje.

Encaustic1
Encaustic2Välkomna
Kram Christina

Medverkande på julmarknaden:
Familjen Thörn – betong
Lisens Formeri. Thongbai, mat
Pia Persson textil o stickat
Anna- Lena Fridlund konst.
Christinas Art of Heart – Christina Ekbladh, konst
Evas keramik
Monika Axelsson fårskinn
Monika Brännström shabby chic o dörrkransar
Renée Johansson stickat. Christer Carlson smideshjärtan
Och så Nina i Boastugan förstås

Please follow and like us:
Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *